Politika

Egy RTL-es műsorvezető az interneten üzent Kövér Lászlónak

Kép forrása: Koszticsák Szilárd/MTI

Az RTL Klubon futó Cápák között műsorvezetője, a 24 óra után eltűnő (azóta el is tűnt) Instagram történetében üzent Kövér Lászlónak, majd megosztott egy bejegyzést a Luca féle Facebook-oldaltól – szúrta ki a 24.hu.

Kövér László azzal váltotta ki rengeteg ember haragját, hogy a Hír Tv-n vasárnap arról beszélt, szánalommal tekint az ellenzéki képviselőkre, közülük is főképp a nőkre. Kövér egészen pontosan azt mondta, hogy

“én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére.”

 

Lilu a következő üzenettel reagált a házelnök szexista megjegyzésére:

“Kedves Házelnök Úr. A személyi számom 2-vel kezdődik. Ennek nagyon örülök, mert világra hozhattam és felnevelhetek két olyan 1-gyel kezdődő csodás embert, aki nem fog ilyen hülyeségeket beszélni vagy gondolni.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top