Politika

Felrobbant az internet: Újabb paródiát csinált Gálvölgyi az Operatív Törzsből

balramagyar.hu

Gálvölgyi János humorista és művész nem hagyta abba. Mi pedig könnyesre röhögtük magunkat rajta.






 

Ezekben a napokban amikor mindenki aggódik és rossz hangulatú a járvány miatt talán a legfontosabb orvosságot hozta el Gálvölgyi János a nevetést.

Ismét zseniális paródiát ksézített, melynek középpontja az Operatív Törzs és természetesen pillanatokon belül a teljes magyar internet kedvence lett a paródia.

 

Folytatódik az operatív törzsfejlődés, Para-Kovács Imre a Müller Cecília Space Project kapszulájából közvetlenül Gálvölgyi törzsőrmesterhez fordult tájékoztatásért – most is megkapta:

 

Kiemelten fontos tekintetében információkkal szolgált hivatalos viszonylatban közérdekű beszámolói aktuális közlési tényeseménye során az operatív törzs szóvivői feladatellátó munkatársa.

 






Kommunikatíve örömmel jelentette be illetékességi körben az elmúlt és a következő hónapokban érkezett szájzárakat, valamint közlési relációban ugyancsak eszközölte Kásler doktor háztartásokba szánt fényképeit és a Nemzeti Kipcsak Tenyérjós és Futballakadémia felméréseinek eredményei mentén is.

 

Friss, pontos, hiteles és közértető információk Gálvölgyi Jánostól az operatív törzsről.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top