Politika

Megbukott a kormányzati tájékoztatás – Elárulták az egész egészségügyi ágazatot!

Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Azzal, hogy a 41 évesen elhunyt tatabányai egészségügyi dolgozó halálával kapcsolatos tényeket először megpróbálta elhallgatni a kormány,





TÉNYLEGESEN BEBIZONYOSODOTT, HOGY MENNYIT IS ÉR A KORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÁS: SEMMIT

– kezdte közleményét az MSZP, majd hozzátették, hogy a kormány első tájékoztatása szerint, az elhunyt dolgozónak súlyos alapbetegsége volt, így nem a kormányt terheli a felelősség.

EZ AZONBAN NEM IGAZ!

 

Az elhunyt férfi felesége elmondta, hogy a férjének nem volt alapbetegsége, csak a kezelése közben, a kórházban kapta el a fertőzéseket – közölte a 444.hu.

Miután a gyászoló özvegy elmondta az igazságot férje halálával kapcsolatban, amire a kormányzat nem volt hajlandó, végül a minisztérium is kénytelen volt változtatni álláspontján: a “koronavírus első, egészségügyben dolgozó áldozatát saját halottjának” ismerte el. Ezt követően pedig Müller Cecília is vizsgálatot rendelt el az ügyben.






 

Az ellenzéki párt véleménye szerint, “a kormány annak érdekében, hogy ne kelljen elismernie a felelősségét, megpróbálta letagadni az ország hősi halottját.

KÁSLER MIKLÓS ÉS MÜLLER CECÍLIA PEDIG AZZAL, HOGY RÉSZT VÁLLALTAK AZ ELTUSSOLÁSBAN ELÁRULTÁK AZ EGÉSZ EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATOT, VALAMENNYI DOLGOZÓJÁVAL EGYÜTT.”

 

Az MSZP továbbá kiemelte, hogy ők a kezdetektől fogva követelik a “folyamatos, gyors, pontos, hiteles és teljes körű tájékoztatást. A kormány azonban mára a teljes hitel- és bizalomvesztés stádiumába lépett, amivel a válságkezelést, a járvány megfékezését hátráltatja, hiszen aláássa a védekezésbe, az intézkedések megalapozottságába vetett hitet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top