Politika

Hatalmas hibát vétettek – Elszámolta magát a kormány!

Pestibulvar.hu

Hétfőtől lazítani fognak a vidéki járványügyi korlátozásokon, amivel emelkedhet a fertőzöttek száma. Ez azonban nem jelenti azt, hogy drasztikusan meg fog ugrani a betegek száma.






 

Példaként járnak előttünk azok az országok, ahol már bizonyos lazításokat eszközöltek. Dániában már április közepén újranyitottak az általános iskolák és a kisebb üzletek, a fertőzöttek száma mégsem ugrott meg drámaian.

A KORMÁNY MÉGIS A LEGROSSZABB FORGATÓKÖNYVRE KÉSZÜL, ÍGY ENNEK ÉRDEKÉBEN 33 EZER KÓRHÁZI ÁGYAT SZABADÍTOTTAK FEL,

és 8000 lélegeztetőgép beüzemelését tűzték ki célul. Az egészségügyi rendszeren a járvány kezdete óta van egy állandó nyomás, ami azonban nem igazán fokozódik.

444.hu szerint, “jelenleg 1931 igazolt aktív esetre 983 kórházi kezelésre szoruló koronavírusos beteg jut”, így ha ez egy sima matematikai számítás lenne, akkor elmondhatnánk, hogy

ÁGYSZÁM TEKINTETÉBEN 33-SZOROSAN, MÍG LÉLEGEZTETŐGÉPBEN 166-SZOROSAN TÚL VAGYUNK BIZTOSÍTVA.

 

A miniszterelnök felfogása szerint: “Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra”. Ez adta az alapot annak, hogy a magyar egészségügy hazaküldött egy csomó krónikus beteget.

 






Ha kiszámoljuk, mikor lenne szükség arra a 33 ezer felszabadított ágyra, akkor megkapjuk, hogy

64 823 AKTÍV ESETNEK KELLENE LENNIE AZ ORSZÁGBAN.

 

Ez viszont még a járványügyi korlátozások lazításával sem valószínű, hogy bekövetkezik.

 

A hivatalos számokból pedig arra sem lehet következtetni, hogy minden második koronavírusos kórházi ellátásra szorul, mivel Magyarországon eddig csak a komolyabb tüneteket mutatókon végeztek vírustesztet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top