Politika

Gyomorforgató! Kásler az elhunyt tatabányai ápoló tragédiájával viccelődött!

Pestibulvar.hu

Hétfőn Kásler Miklós is megjelent a parlamentben az azonnali kérdések óráján. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselőnője azt kérdezte az emberminisztertől, hogy lemond-e azok után, hogy az egészségügy vírus miatti leállása miatt állítása szerint meghalt egy harminckét éves, kétgyerekes anya. Az ellenzéki képviselő azt is megkérdezte, hogy vállalja-e azért Kásler a felelősséget, hogy ellentétben a 41 éves elhunyt tatabányai ápoló felesége állításával, miszerint a koronavírusban meghalt férjének nem volt alapbetegsége, a kormányzati oldalon mégis azt állították, hogy volt neki.






 

Kásler a borzasztó tragédiákra mindössze annyival reagált, idézzük:

„MIKÖZBEN ÚJRA ELHANGZOTT A KÉTHAVONTA ISMÉTLŐDŐ “MONDJON LE, MONDJON LE”, [BANGÓNÉ] IGAZ TÖRTÉNETEKKEL SZÓRAKOZTATTA A PARLAMENTET”.

 

Aztán azt mondta, az EMMI “saját halottjának” tekinti az egészségügyi dolgozót, de ha történt hiba, az szerinte akkor is “az ellátó intézménynek a felelőssége”.

Káslert a gyalázatos és ízléstelen gúnyolódás ellenére övön alul érhette Bangóné felszólalása, mert rögtön az összeszólalkozás után távozott a teremből, és nem tért vissza, hiába kérdeztek volna még tőle más ellenzéki képviselők is.






 

Az Index videóját az esetről alább megtekinthetik:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top