Politika

Ezt nem teszi zsebre: humorosan alázós nyílt levelet kapott Orbán egy falusi polgármestertől

hirhugo.hu

Egy képzeletbeli átlagos magyar falu polgármesterének humorosan alázós levele terjeng nagy erőkkel Facebookon. Nyilván egy paródia levélről van szó, de mégis remekül kifigurázza a magyar rög valóságot, íme:






 

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!,  Mélyen alázattal csókolom a kezeit, okos kis buksiját. Népünk Önben megtalálta Szent István királyunk méltó utódját, ott a Várban méltó helye van uraságodnak. Itt a mi kis falunkban 35 lélek lakik, de a választásokon a Fideszre mindig közel 100 szavazat érkezik. Így lesz ez ősszel is, de ehhez hódolattal kérem a segítségét.

 

A szomszédos Pusztatekeresen amelyet egy volt apáca vezet, a múlt héten stadiont adtak át, a nemzeti színű szalagok darabjait a falu minden lakosa bekereteztette, és “Hála Orbán Viktornak” címmel a tiszta szoba falára tették ki. Még a kocsmába is jutott, sőt egyesek azt is mondják, hogy a templom főbejáratánál is az Ön dicsősége fogadja a hívőket.

A falum népe igencsak felbolydult erre a hírre. Nem értik, miért nem kaptunk a nemzet kedves és örökös vezetőjétől még egy miniatűr stadiont sem ajándékba. Ön képes a sziklából is vizet fakasztani, ezért kérem, hogy intézkedjen arról, hogy október 12-én estig a falumban Mészáros úr felépíttessen egy szerény méretű, de legalább 5 ezer férőhelyes stadiont.

 

Friss és jó minőségű füvet kérünk telepíteni, hogy a falu birkáinak legyen hol legelniük, hiszen ennél jobb fűnyírást nem is tudok elképzelni. Önnek ez semmi, egy szavába kerül, és mindenki tele gatyával várja a parancsait.

 

Amennyiben a stadion elkészül az önkormányzati választásokra garantálom, hogy a Fidesz a falu minden lakosának a voksát, de legalább 150 szavazatot kap. Mert nekünk mindig a haza üdve az első, a haza pedig számunkra a tekintetes, méltóságos, kegyelmes Orbán úr.






 

Örök dicsőség, és hála előre is. Hajrá Magyarország, minden libalegelőből stadiont!

 

Legmélyebb alázattal

Kócosfejű Oszkár

a helyi “Kétballáb SE” elnöke, a falu polgármestere

 

A propaganda médiából teljesen kiszorították a kormány kritikus humort, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy a barátaid is tudjanak egy jót nevetni az Orbán-kormány szánalmas politikáján.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top