Politika

Botrány: Futótűzként terjed egy édesanya írása arról, hogyan bántak vele a katonák a kórházban

A kép illusztráció - balramagyar.hu

Az írást változtatás nélkül közöljük:






 

FELHÁBORÍTÓ!!

Nem tudom mi folyik ebben az országban, de felháborító ami történik!

 

Ma este tisztasági csomagot kelett bevigyek Békéscsabára a kórházba. A mentő bejárat meletti parkolóban álltam meg.

 

Aki ismer tudja, alacsony, vékony termetű nő vagyok, magassarkú cipőben járok.

Kiszálltam az autóból és gondoltam a kis járdákon megyek a kórház főbejáratához. (Ahoz el kell mennem a mentő bejárat előtt.) Sétállok a nylon szatyorban a tisztasági felszeteléssel mikor elém toppan a KATONA.

SZÓ SZERINT RÁM ÜVÖLT, köszönés nélkül, hogy “hova, hova?”.

 






Megálltam és mondtam megyek előre a bejárathoz, hogy bevigyem a csomagot, mert az apukámnak bent kelett maradni.

MÉG JOBBAN ORDÍT! FENYEGETŐ TESTTARTÁSSAL!! KÖZBEN HADONÁSZ A KEZÉVEL AZ OLDALÁNÁL, LÁTSZIK, HOGY ITT MOST AZONNAL LE FOG LŐNI! KÖZBEN ORDÍT:

“Asszonyom, hova?” Akkor már remegő kézzel és lábbal meg gyomorral, (arra gondolván, hogy a gyerekeim otthon és egyedül nevelem őket,mi lesz velük, mert én itt most megdöglök!!) Mégegyszer elmondtam, hogy előre a bejárathoz….

Akkor ugyanazon üvöltő hanggal és fenyegető mozdulatokkal, (látszik rajta nem kielégítő a válasz és amint hátat fordítok hátba lő!!) Közli: AKKOR MENJEN,MENJEN, MENJEN!

 

Ki hatalmazta fel ezeket a barom katonákat arra, hogy így leüvöltse, megfélemlítse embertársát, ráadásul egy védtelen nőt.

 

Nem viccből megy oda senki, főleg nem este fél 9-kor!

 

Komolyan nem értem! Mit képzelnek én egyszemélyben ellopom a kórház maszk készletét vagy egyáltalán megtámadom a kórházat, vagy már nem is tudom!

 

Mit rejtegetnek a kórházakban a nemzet aranyát vagy mi szent szart, hogy ennyire védeni kell?! (Mellesleg rajtam volt orvosi maszk, rajta nem!)

EZ A MEGFÉLEMLÍTÉS AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN FOLYIK EZ VALAMI BORZALOM!!

 

Egyáltalán mit kell ott annyira védeni a katonának, mivel oltják őket, mert még sötétben is látszik rajtuk, hogy ölni akarnak!!! MIÉRT?

MI SZÜKSÉG VAN ERRE? ERRE A NAGY VÉDELEMRE ÉS ARRA, HOGY ILYEN SZINTEN MEGFÉLEMLÍTSÉK, RETTEGÉSBEN TARTSÁK AZ EMBEREKET?

MI FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN????






Ez már nem a vírusról szól ez biztos!!

Szerk: Figyelem! A fenti reakció valószínüleg eltúlzott, de emberileg nagyon is érthető!

Nem vitatjuk a magyar honvédek elkötelezettségét a haza védelmében. Nem gondoljuk, hogy bárkinek is félnie kellene, ha katonát lát. Viszont tény, sokakban kelthet félelmet felfegyverzett emberek látványa. 

Bár a honvédeknek tanítják a határozott fellépést, most nem háború van, éppen ezért nem lehet így viselkedni a civil lakossággal. Mert egy hangos és felfegyverzett ember ilyen reakciót válthat ki egy egyedülálló édesanyából. Márpedig a cél az lenne, ha magyar ember magyar katonát lát, biztonságba érezze magát.

Ez nem politika, ez emberi kérdés.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top