Politika

A kormány gazdasági bukása Orbánék bukása lesz

Az Orbán-kormány - Forrás: kormany.hu

Orbán Viktor 10.éve van kormányon. 





Ennek apropóján a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Solutions “Orbán 10” címmel kutatást végzett azzal a céllal “hogy ne politikusi értékeléseken halljuk/lássuk ezt az időszakot, hanem számokkal alátámasztva a magyar társadalom véleményére derítsünk fényt” – mondta a Klikktv-nek Bíró-Nagy András, a Policy Solutions igazgatója, a tanulmány egyik szerzője.

 

A kutatásból fény derül arra, hogy a fideszesek körében a kormány gazdasági legitimációja a legerősebb, amiből az elemző arra következtetett, hogy “a kormány látványosan jobban fél egy elhúzódó válságtól, mint az egészségügyi aspektusaitól a járványnak. Amit mindenképp megpróbálnak elkerülni, hogy egy tartós recesszió és egy tartós gazdasági válság közepette kelljen nekifutni a 2022-es választásoknak.”. (hirklikk.hu)

 







forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top