Politika

Kiderült, mit tervez a kormány a munkanélküliekkel, majd Gulyás megcáfolta a kormányszóvivőt

zsurpubi.hu

A közfoglalkoztatottak számát a jelenlegi 90 ezerről megemelik, azért, hogy munkát adhassanak a munkanélkülieknek. De egy másik lehetséges verzió is adott a munkát keresők számára: mehetnek a Honvédséghez katonának.






 

Mindezt Gulyás Gergely jelentette be a mai Kormányinfón. A miniszterelnökséget vezető miniszter által elmondottakból kiderült, akinek egyik variáció sem felel meg, az a munkanélkülisége alatt az állam által finanszírozott módon át-, vagy tovább képezheti magát.

 

Az elmúlt napok (hetek?) zavaros kommunikációja tökéletesen bebizonyította, hogy a kormány azt sem tudja, milyen rendezvényen van. Pár nap alatt például harmadjára pontosították, mire is gondoltak a legújabb bejelentésük alkalmával, Gulyás most azt eddigiekkel ellentétben elmondta:

a budapestiek is elhagyhatják a várost, ha vidékre szeretnének utazni. A kormány álláspontja az, hogy ha valaki az életben lévő rendelet értelmében ingatlanát elhagyhatja, akkor az a várost is elhagyhatja, egyben más ingatlanait is meglátogathatja. Emellett azonban fokozottan figyelni kell a biztonsági utasítások betartására.

Ezzel pedig megcáfolta a kormányszóvivőt, Szentkirályi Alexandra ugyanis pár napja még azt mondta: nem fér bele, hogy a budapesti vagy Pest megyei vidékre utazzon és ott aludjon.

 

Persze nem csak e téren produkál zagyvaságokat hazánk erős és büszke kormánya, a miniszter például – bár nagyjából másfél hónapon át ezt egyáltalán nem tartották fontosnak -, most leszögezte, hogy

a boltokban és a tömegközlekedésben az arc elfedése továbbra is feltétlenül szükséges a fertőzés mérsékléséhez.

 






Gulyás egyébként arra sem tudott (akart?) választ adni, hogy meddig tartják üresen a kórházi ágyakat.

 

Sokszor, sok helyen leírtuk már az alkalmatlan szót kormánypárti szereplőkkel, például Káslerrel vagy éppen Müller Cecíliával kapcsolatban. Minden jel arra utal azonban, hogy ez a jelző nem néhány személyre, hanem az Orbán-kormány egészére ráhúzható. Ami óriási gond akkor, amikor egy világjárvánnyal és annak gazdaságra gyakorolt negatív következményeivel kell megküzdenie az országnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top