Politika

Jótékony célra ajánlja fel Pély Barna a neki megítélt szociális támogatást

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
Úgy döntött, inkább a koronavírus elleni küzdelemre fordítja a pénzt.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy Majka privát Facebook-oldalán „gusztustalannak és szánalmasnak” nevezte azokat a művészeket, akik olykor jelentős bevételeik ellenére igénylik az Artisjus és az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) által megítélt szociális támogatást.

Most az egyik támogatott, Pély Barna megszólalt a Facebookon az üggyel kapcsolatban.

 

„Sajnálom, hogy olyankor, amikor össze kellene fognunk, az emberi gyarlóság felülkerekedik és feledésbe merül, hogy a jelenlegi helyzet mindenkire, a zenészekre is hatással van. […] Sajnálom, hogy szégyenkeznem kell az Artisjus Jogvédő Iroda és Egyesület alapítványi pályázatának elnyerése miatt, aminek elkülönített alapját a dalszerzők, és az egyesületi tagok befolyt jogdíjaiból tettek félre. Méltatlannak ítélem a helyzetet egy olyan időszakban, amikor emberek veszítik el állásukat rajtuk kívül álló okokból.”

 

Hozzáteszi, nem kívánja megtartani a pénzt:

„Úgy döntöttem, hogy a megítélt nettó 136 000 Ft-ot felajánlom a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top