Politika

Mocskos titokra derült fény – a parlamentben már nem tudtak tovább tagadni

Pestibulvar.hu

Március 16-a óta minden külföldi állampolgár számára belépési tilalom volt érvényben az országban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Azonban ezt a fontos szabályt nem más, mint a kormány maga szegte meg, amikor április 5-én





250 DÉL-KOREAI VENDÉGMUNKÁST ENGEDETT BE AZ ORSZÁGBA!

 

Értik ugye? Nem Szlovákiából, nem Norvégiából, hanem a vírus kiindulási pontjához igen közel lévő Dél-Koreából! Mindez a szocialista Gurmai Zita kérdésére adott válaszból derült ki, melyet Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára adott. A szocialista politikus szerette volna megtudni, miként lehet az, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be az Országgyűlésben, hogy lezárjuk a határokat a külföldről érkező nem magyar állampolgárok előtt, mégis repülővel jöhettek be az SK Innovation dél-koreai munkatársai?

 

Az államtitkár válaszából az ugyan kiderült, hogy a cég a lehető legszigorúbb feltételek mellett engedélyt kapott arra, hogy a gyárépítéshez nélkülözhetetlen, speciális tudású technikusait Magyarországra hozza, de nem válaszolt arra, hogy milyen jogalappal szegte meg a kormány a tilalmat? Egy dolog most már biztosan kiderült:

A KORMÁNYNAK FONTOSABB EGY DÉL-KOREAI CÉG ÜZLETI ÉRDEKE, MINT A MAGYAR EMBEREK EGÉSZSÉGE!

 






Most, hogy tízezrével veszítik el a magyar emberek a munkahelyüket, már nem jut eszébe a Fidesznek az, amit óriásplakátokon hirdetett, hogy külföldiek nem vehetik el a magyarok munkáját. Joggal kérdezheti most bárki, miért előrébb való most bárki más, és miért csak hangzatos szavakat kapunk?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top