Politika

Orbán aljas bosszúja – A járványt is politikai leszámolásokra használja!

Pestibulvar.hu

Pikó András, a VIII. kerület polgármestere Facebook oldalán tette közzé azt a levelet, melyben a Belügyminisztérium arról tájékoztatja, hogy





A JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉSRE HIVATKOZVA ÖSSZESEN 1,125 MILLIÁRD FORINTOT VESZNEK EL A KERÜLETTŐL,

melyet fejlesztésekre szántak – közölte a 444.hu.

 

“Ez a példátlan súlyú elvonás a józsefvárosi emberektől nem indokolható az ország gazdasági helyzetével – elég itt csak arra a 9 milliárd forintra utalnom, amit a kormány a veszélyhelyzet bejelentése óta sporttámogatásokra elköltött.

AZ ELVONÁS EGYETLEN ÉRTELMEZHETŐ INDOKA A FIDESZ MINDENT FELÜLÍRÓ POLITIKAI BOSSZÚVÁGYA.

– írja közösségi oldalára kitett bejegyzésében a józsefvárosi polgármester.

 






Pikó leírta azt is, hogy néhány napja még Kocsis Máté, a kerület fideszes országgyűlési képviselője és egykori polgármestere arról beszélt, hogy mindent meg fog tenni a kerületi fejlesztési pénzekért a költségvetési tárgyalásokon. Azonban a polgármester szerint, a mostani döntés egyértelművé tette, hogy Kocsis Máté “méltatlanná és alkalmatlanná vált a kerületi lakosok képviseletére”, ezért le kéne mondania.

 

A mostani döntés miatt pedig olyan fejlesztések maradnak el, mint például a bölcsőde-és óvodafejlesztés, a Horváth Mihály tér fejlesztése valamint az önkormányzati bérlakásfejlesztések.

PIKÓ SZERINT A KORMÁNY EGYÉRTELMŰEN POLITIKAI LESZÁMOLÁSRA HASZNÁLJA A VESZÉLYHELYZET IDŐSZAKÁT.

 

Korábban pedig arról számoltunk be, hogy a kormány az ellenzéki vezetésű Ferencvárostól is megvont 400 millió forintot a válság kezelésére hivatkozva, amit egy közösségi ház felújítására ítéltek meg korábban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top