Politika

Magyarországra szabadították az ázsiai fertőzötteket! Ezért ki lesz a felelős?

Kép: MTI

Tegnap megírtuk, hogy bár a kormány elrendelte, hogy külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, valahogy mégis engedélyt kapott 250 dél-koreai vendégmunkás SK Innovation komáromi ipari parkjába. Nem ők az egyetlenek dél-koreából, akik hazánkban tartózkodnak.






 

A gödi Samsunng gyárban 300 vendégmunkás dolgozik, és most kiderült, hogy

KÖZÜLÜK TÖBBEN KORONAVÍRUSSAL FERTŐZÖTTEK!

 

InterContinental Budapestben lakók közül a HVG információi szerint négyen vannak szobakaranténban, amit a hotel marketingvezetője meg is erősített. Azt is tudni lehet, hogy az itteni munkavégzésük ideje alatt csak a szállásukon és a munkahelyükön tartózkodhatnak, a két helyszín között pedig a vállalat szállítja őket, és ezen kívül naponta kétszer végeznek rajtuk egészségügyi ellenőrzést.

Reméljük, nem fog tragédiát okozni az, hogy a Fidesznek előrébb való az itt lévő külföldi cégek érdeke, mint a magyarok egészsége!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top