Politika

Ellenzéki önkormányzatnak kivéreztetés, fideszes vezetésűnek pluszpénz jár?

zsurpubi.hu

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Orbánék bosszúhadjárata során, már eddig is több település veszélybe került, miután a járványhelyzetre hivatkozva jelentős forrásokat vontak el tőlük.


 

A jelek szerint azonban, valami furcsa okból kifolyólag rendre ellenzéki vezetésű területeken történik mindez, miközben például Kisvárdán, ahol Seszták Miklós, egykori fejlesztési miniszter az úr, egészen máshogy jár el hazánk erős és büszke, az október 13-ai választási eredményeket azóta is feldolgozni képtelen kormánya.

 

Így történhetett meg, hogy Kisvárdának például nem a sarc, hanem 438 millió forintnyi plusztámogatás jutott.

A koronavírus-járvány okozta helyzetben különösen fontos az önkormányzatok pénzügyi stabilitásának megőrzése, illetve azon beruházások támogatása, ahol munkahelyek jöhetnek létre.

– válaszolta Tállai András, Tordai Bence kérdésére, amely arra vonatkozott, hogy mi alapján dönt a kormányzat arról, hogy egyes településektől elvonnak, míg másokat kiemelten támogatnak.

 

Úgy tűnik, Tállai miniszter úr kifelejtette válaszából azt, hogy „fideszes”, ugyanis, ha ezt az önkormányzatok szó elé illesztjük, máris értelmet nyer a mondata.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top