Politika

Mi csak gondoltuk, de Karácsony ki is mondta milyen a kormány

Fotó: Kovalovszky Dániel

Ahogy mi is megírtuk, Karácsony Gergely egy komplett, 15 oldalas programmal, a Budapest Restart-tal mutatta be, hogyan is lehetne újraindítani Budapesten az életet. A mai kormányinfón azonban Gulyás Gergely értetlenkedett, a főpolgármester álláspontját homályosnak nevezte. Gulyás valószínűleg nem is olvasta az anyagot, mert az világosan, pontokba szedve foglalja össze a szükséges feltételeket és a teendőket. Karácsony ki is akadt a kormányinfó után, és a következőt írta a Facebookra:





“A KORMÁNY VAGY TÖKETLEN, VAGY POLITIKAI ALAPON BÜNTETI A BUDAPESTIEKET.”

 

A mi véleményünk, ebben a kérdésben az, hogy töketlen ÉS politikai alapon büntet, nemcsak a budapestieket, de az összes ellenzéki vezetésű önkormányzat ellen hadjáratot indít. Sajnos, nem tudjuk nem töketlennek gondolni azt a kormányt, aki olyan maszkokból rendelbe milliószámra, amiről már a gyártója is elismeri, hogy semmire sem jó, aki lélegeztető gép helyett otthoni légzést támogató berendezést vásárol, aki a saját járvány tetőzési időpontjakor nyitja ki újra a vidéket. Az éjszaka lelple alatt beadott semjéni törvényjavaslatokat amik pénzt és jogosítványokat vonnak el a kormánytól, nem tudjuk másnak értelmezni, mint politikai hadüzenetnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top