Politika

Milyen válság? Újabb 200 milliót kért és kapott a felcsúti fociakadémia

zsurpubi.hu

Százezrek mennek tönkre, de azért az igazán fontos dolgokra, például Orbán Viktor fociakadémiájára jut közpénz.






 

A korábbi szabályokat módosították, így az eddig a közösből a felcsúti akadémiába lapátolt, összesen 451,2 millió TAO-támogatás most 200 millióval emelkedett, ami azt jelenti, hogy a 650,7 milliós, roppant fontos beruházást teljes mértékben a mi pénzünkből valósíthatják meg.

 

Így aztán tisztán adófizetők pénzéből kezdhetik meg a még 2006-ban épült kollégium épületének felújítását, a külső és belső berendezések, bútorok és fürdők teljes körű felújítását, illetve telepíthetnek ledfalat a stadionban a pálya körül, valamint létesíthetnek utófinanszírozásban a focisták képesség-fejlesztése céljából tervezett futódombot.

Március 9-én, vagyis a járvány magyarországi megjelenésének napjaiban nyújtotta be módosítási kérelmét az MLSZ-nek az alapítvány, amely, most tessék nagyon figyelni: a határozat dátuma alapján már aznap, március 9-én hozzá is járult ehhez.

– írta meg az Mfor.

 

Vagyis, ha akarjuk, ha nem, a közösből gyarapodik az évek óta valódi tehetséget kinevelni képtelen, a miniszterelnök által (is) alapított futballakadémia, miközben erős és büszke hazánkban megsarcolják az ellenzéki vezetésű, önkormányzatokat, ellenzéki pártokat, tömegével mennek tönkre a munkahelyek, százezrével az emberek, szánalmas bérért kell helytállniuk az egészségügyi dolgozóknak, vagy éppen a tanároknak, a populista hóbortjára, éppen úgy, ahogy strómanjaira, mindig jut (köz)pénz.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top