Politika

Most jelentették be: Gigantikus tűzijátékot szerveznek Orbánék augusztus 20-ára

nyugatifeny.hu

“Európa legnagyobb fény- és tűzijátékára” készülnek.






Lesz tűzijáték augusztus 20-án, nem is akármilyen – jelentette be Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a szervezet podcastjában.

 

Az MTÜ Európa legnagyobb fény- és tűzijátékát fogja megszervezni augusztus 20-án, amely a dunai rakpartok több mint négy kilométeres szakaszán lesz látható – idézi Guller szavait a napi.hu.

 

A turisztikai ügynökség vezetője hozzátette: a hivatalos megemlékezéseket idén több napos, a főváros egészét érintő Szent István-napi programsorozatként tervezik megtartani, új hagyományt teremtve ezzel.

 

Az MTÜ vezérigazgatója egyúttal beszámolt arról is, hogy megújul a szántód-tihanyi komp, lecserélik a teljes személyszállító és komphajóflottát, de személyszállító katamaránokat is használhatnak majd a Balatonra utazók és az ott élők.

(napi.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top