Politika

Orbán ellen fordították a disznóvágásos hasonlatát, ekkora oltást még nem kapott

Pestibulvar.hu

Tegnap Orbánnak a közrádióban nemcsak a cigányellenes gyűlöletkeltésre, de arra is jutott ideje, hogy Karácsony Gergelyt mocskolja. Úgy próbálta beállítani a főpolgármestert, mintha csak egy elméleti ember lenne, aki képtelen a cselekvésre. Egészen pontosan azt mondta,

“KARÁCSONY AZ AZ EMBER, AKI DISZNÓVÁGÁSKOR ESTÉRE ÉRKEZIK, DE SENKI NEM BÁNJA, MERT LEGALÁBB NINCS LÁB ALATT.”

 

Este találtunk egy írást az interneten, ami briliánsan Orbán ellen fordítja ezt a hasonlatot. A szerző Facebook-posztjában azt írta:

“HA KARÁCSONY ESTÉRE ÉRKEZIK, AKKOR ORBÁN MEG OLYAN EMBER, AKI DISZNÓVÁGÁS ELŐTTI ÉJSZAKA ELLOPJA A DISZNÓDAT”.

 

A teljes írás így hangzik:

“Mikor másnap átmész hozzá panaszkodni, először Brüsszelre és Sorosra fogja. Amikor jelzed neki, hogy Brüsszel több mint ezer kilométerre van, Soros pedig másik kontinensen, nem valószínű, hogy ők lopták el múlt éjjel a disznót, akkor a migránsokra fogja.

Mikor mondod neki, hogy migránsok már évek óta nem jártak erre, akkor elkezd a szomszéd cigány kertjére mutogatni, hogy nézd meg a cigánynak van disznója, neked meg nincs. Igazságos ez így?

Mondod neki, hogy nem érdekel a cigány disznója, a saját disznód érdekel, amit ő ellopott. Ekkor megsértődik hogy mersz 10 millió magyart disznólopással vádolni és becsapja előtted az ajtót.

Hazamész, kidühöngöd magad Facebokon a lopás miatt. Másnap hajnalban 6 rendőr jön érted, hogy bevigyenek rémhírterjesztésért. Megvádolni természetesen nem tudnak, még aznap hazamehetsz, de nem is ez volt a lényeg. Az újságban majd jól fog mutatni a fotód, ahogy 6 rendőr visz el.

 

Ekkor feljelented Orbán Viktort disznólopásért. Papíron elkezdik a nyomozást. Közben Orbán Viktor és kövér haverjai felzabálják a teljes disznót, a bizonyítéknak annyi. Néhány falatot azért haragosaidnak is küldenek, legyen szövetségesük ellened.


 

Közben a hely újságban sorban jelennek meg a cikkek a családodról. Egyik cikkben azt feszegetik, honnan tellett neked disznóra a minimálbérből? Biztos te is loptad. Másik cikkben arról írnak, hogy amikor a feleséged a helyi közértben dolgozott, akkor több bolti lopás volt mint előtte. Véletlen lenne? Harmadik cikkben a gyerekedet veszik elő, mert hatodikban puskázott történelem dolgozat közben. Még azt sem tudta ki az a Horthy Miklós, hát magyar az ilyen?

 

Közben eltelik öt év, még egy tanút sem hallgattak ki a disznólopás miatt. Az a baj, hogy most már mindegy is. Te közben egy kisebb egészségügyi probléma miatt kórházba kerültél, ahol a rutinműtéted után elkaptál egy kórházi fertőzést és belehaltál. A gyereked már évek óta külföldön dolgozik, mert itthon, vidéken csak a közmunka volt az alternatíva. A feleséged meg csendben meghúzza magát. Így is utálja már az egész falu, nehogy még az év végi 10 000 forintos Erzsébet utalványát is elvegyék, mert anélkül éhen halna.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top