Politika

Erre nem számított a kormány – Kíméletlenül kimondták az igazságot!

Pestibulvar.hu

Jóformán nem telik el úgy nap, hogy az Operatív Törzs vagy a kormánymédia ne számolna be arról, hányan fertőződtek és haltak meg a fővárisi fenntartású Pesti úti idősek otthonában. Próbálják azt a látszatot kelteni, hogy a budapesti gócpontért egyedül Karácsony Gergely és az ellenzéki vezetőségű fővárosi önkormányzat a felelős.


 

Ez azonban nem igaz, így ideje tiszta vizet önteni a pohárba!

A FELELŐSSÉG HÁRÍTÁSA NEM MEHET TOVÁBB!

 

Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője szerint “a kormány mindent tudott, mégsem mentette meg az idősotthonok lakóit!”

Az ellenzéki politikus sajtóhírekre alapozva arról írt, hogy “csaknem minden harmadik koronavírussal fertőződött beteg életét vesztette a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Ez az az intézmény, ahol a Pesti úti idősotthon lakóit „gyógykezelték”. A kormány pontosan tudta ezt, de inkább a hazudozást, titkolózást és a járványra vonatkozó adatokkal való manipulálást választotta azért, hogy azt a hamis látszatot keltse, hogy megfelelően kezeli a helyzetet.

 

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, hiszen lassan kiszivárognak a valós adatok és napról napra kerülnek elő azok a történetek, amelyek alá is támasztják, hogy

AZ ÁLLAMILAG FENNTARTOTT KÓRHÁZAKBAN TERJED LEGINKÁBB A FERTŐZÉS.

 

Nem készítették fel megfelelően a kórházakat, nem látták el megfelelő védőfelszereléssel a dolgozókat, és ami a legszörnyűbb az egészben, hogy

NEM TESZTELTÉK AZ EMBEREKET MIELŐTT VISSZAKÜLDTÉK ŐKET AZ IDŐSOTTHONBA, MERT AZT KÖLTSÉGKÍMÉLÉSRE HIVATKOZVA MEGTILTOTTÁK.

 

Ennél a pontnál meg kell állnunk egy pillanatra, hiszen ez nem jelent kevesebbet, mint azt, hogy a kormánynak fontosabb a hazug propaganda fenntartása, mint az emberek élete. Ha a hazug felelősségáthárítás és az emberek életének megmentése között kellett választani akkor Káslerék nem haboztak.


 

A kormány másokra mutogat és hazudozással próbálja letolni magáról a felelősséget. Mi viszont az első perctől kezdve világosan fogalmaztunk: ami ebben az országban történik azért a kormány a felelős, azaz a bukott miniszternek, Kásler Miklósnak azonnal távoznia kell!

 

A legfontosabb az emberi életek védelme ezért az MSZP azt követeli a kormánytól, hogy a kórházak és az idősotthonok járványügyi védelmét erősítse meg! Ha a kormány magától nem hajlandó erre, akkor a magyar népnek kell kikényszerítenie a méltó és igazságos lépéseket. Az MSZP, mint az egyetlen baloldali parlamenti erő pedig ennek érdekében indított aláírásgyűjtést.”

 

"Kiállunk a magyar nyugdíjasokért!" 🇭🇺 – Korózs Lajos Az MSZP szerint az idős emberek megérdemlik a biztonságot és…

Közzétette: MSZP – 2020. május 15., péntek

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top