Politika

Kiáll a körzet fideszes országgyűlési képviselője a rémhírterjesztésért feljelenést tevő gyulai polgármester mellett

Forrás: Dr. Kovács József Facebook oldala

“Köszönöm szépen a mellettem való kiállásodat! Ez fontos nekem is és a gyulai polgárok közösségének egyaránt.” – hálálkodott kommentben Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere

Reagálni kívánok az elmúlt napokban a közösségi médiában történt híresztelésekre.

Meglátásom szerint a mindenkori polgármester feladatai közé tartozik, hogy polgárai védelmében szót emeljen, minden olyan problémára felhívja a figyelmet, amely városának lakosai nyugalmát megzavarhatja, kiemelten egy ilyen járványügyi veszélyhelyzetben.
Dr. Görgényi Ernő megítélésem szerint jóhiszeműen járt el, amikor jelezte a gyulai Rendőrkapitányság irányába, hogy a közösségi médiában a lakosságot érintő és aggasztó hírek jelentek meg. Azt gondolom, innen már nem a polgármester úr felelőssége a további eljárás lefolytatása. Továbbra is feladata egy település vezetőjének párthovatartozástól függetlenül, hogy legjobb tudása és ismeretei szerint járjon el lakossága érdekében.
Ebben az ügyben egyeztettem a Fidesz kommunikációs igazgatójával Hollik Istvánnal is, aki teljes mértékben támogatásáról biztosított bennünket.
Országgyűlési képviselőként egyeztettem az egészségügyért felelős miniszterrel, az egészségügyi államtitkárral és a Pándy Kálmán tagkórház főigazgatójával, hogy sikeresen és zökkenőmentesen folyjon le a betegágyak visszahelyezése a gyulai kórházba, valamint a betegellátás folyamatos és akadálymentes legyen.
” – írta Dr. Kovács József a Facebook-on

 

A fentiekből is egyértelmű, hogy Csóka-Szűcs János nem terjesztett rémhírt a kórházzal kapcsolatban, hiszen ennek tényét a fideszes országgyűlési képviselő is elismerte.
2020. május 7-én Perjési Klára, Gyula volt MSZP-s polgármestere is arról írt a közösségi hálón, hogy szinte kiürítették a kórházat Gyulán.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top