Politika

Hallott már a Fidesz “férfiklubjáról”? Mert Orbán épp erre szórja az adófizetők pénzét!

Pestibulvar.hu

Miközben Orbán a férfiasságára tett alpári megjegyzésekkel “szórakoztatta” péntek reggel a Kossuth rádió gyanútlan hallgatóit, kiderült, hogy a kormány – több másik botrányos szerződés mellett – szponzorációs szerződést kötött egy Férfiak Klubja Nonprofit Kft. nevű céggel is. A szerződésről sokat egyelőre nem tudni, csak azt, hogy 7 millió forint értékben kötötték.





HOGY PONTOSAN MIT KAPTAK EZÉRT CSERÉBE AZ ADÓFIZETŐK, HA MÁR ENNYI PÉNZÜKET ELKÖLTÖTTÉK RÁ, VAGY HOGY MI SZÜKSÉGÜK VOLT EGYÁLTALÁN ARRA, HOGY SZERZŐDJENEK EGY FIDESZES FÉRFIKLUBBAL, AZ NEM VILÁGOS.

 

Különösen a válság idején nem az, amikor óvatos becslések szerint is több százezer ember veszítette el a munkáját a koronavírus-járvány miatt. A szerződést ugyan februárban kötötték, tehát egy hónappal a leállásokat megelőzően, de egyrészt egy felelős kormánynak már akkor tudnia kellett volna, hogy nehéz idők következnek (a vírus már Európában volt, és a szakértők egyre csak kongatták a vészharangokat), másrészt azóta bőven lett volna idő rá, hogy felmondják azt, és átcsoportosítsák az erre szánt pénzt máshová.

 

A cégről, bár már önmagában a neve is beszédes, csak annyit lehet tudni, hogy 2017-ben a nemzetközi férfinapon több fideszes politikussal közösen ültettek egy fát, amit a “Férfi felelősség fájának” neveztek el. Németh Zsolt, a Fidesz politikusa akkor úgy fogalmazott, a férfiak történelmi szerepe harcolni, megteremteni a család létbiztonságát, és “küzdeni a nemzet érdekében”. Hogy azóta milyen tevékenységet végzett a cég, nem tudni, de bármi is legyen, úgy tűnik, azt mostantól 7 millió forint közpénzből fogják tudni folytatni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top