Politika

Szakember mondta ki: Kásler egy férfiatlan senki!

Pestibulvar.hu

Teljesen nyilvánvaló, hogy az egészségügy kikerült Kásler Miklós irányítása alól, az államszervezés elveiről pedig mindent elmond az a militarizálás, hogy a belügyminiszter irányítja az egészségügyi rendszert. Ezt a Róbert Károly Magánkórház korábbi operatív igazgatója, Lantos Gabriella egészségügyi menedzser mondta ki az ATV Start műsorában. A szakember szerint már a járvány kitörésekor látható volt, hogy Kásler helyzete tarthatatlan: az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője katoikus intézkedéseket hozott, például ő volt a legfőbb ellenzője a teszteléseknek.






 

Lantos Gabriella azt is világossá tette, hogy

A LEGJOBB JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉST, VAGYIS AZ ISKOLÁK BEZÁRÁSÁT NEM A KORMÁNY HOZTA MEG, HANEM A NÉP KÉNYSZERÍTETTE KI.

 

Hisz emlékezhetünk: Orbán még a döntés meghozatalának reggelén is a fizetésük elvesztésével fenyegette a bezárást követelő tanárokat. Ebből is látszik, hogy a kormány intézkedései inkább követőek voltak. Az EMMI tárcavezetőjének szerepéről szólva pedig a szakember kimondta:

„KÁSLER MIKLÓS EGY SENKI EBBEN A RENDSZERBEN!”

 

A miniszter ugyanis nem végezte el a munkáját, hiszen júniusig kell átvilágítania az egészségügy működését, ehhez képest még nem csinált semmit, ezért bízták ezt a belügyminiszterre. Más országokban ezt egészségügyi szakemberekre bízzák. De nem csupán szakmai, hanem emberi problémák is vannak az EMMI miniszterével. Lantos Gabriella szerint

FÉRFIATLAN, HOGY KÁSLER AZ ORVOSOKRA HÁRÍTJA A KÓRHÁZI ÁGYAK FELSZABADÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS DÖNTÉS FELELŐSSÉGÉT.

 






A szakember úgy véli, Káslertől már semmit nem lehet várni, s bár Orbán Viktor nyilvánosan kiáll a miniszter mellett, de közben a belügyminiszter kezébe teszi az egészsgügy átalakításának levezénylését. Ez pedig arról árulkodik, hogy „az egész folyamatban egyetlen releváns szereplő van, és az Pintér Sándor.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top