Politika

Visszavág a szabad sajtó: nagy bejelentést tettek a NER által kisemmizett újságírók

Pestibulvar.hu

Csütörtöktől új közéleti hetilap jelenik meg Magyarországon Jelen címmel. A tulajdonosok a 168 óra eggyel ezelőtti lapvezető szerkesztői hármasa, Tóth Ákos, Krajczár Gyula és Lakner Zoltán. Az újságot a Liberty Press Kft. nevű cég adja ki, aminek a fenti trió a tulajdonosa, Lakner lesz a főszerkesztő, Krajczár a helyettese, Tóth pedig a főmunkatárs.






 

További jó hír, hogy újra csatasorba áll Tamás Ervin, a Népszabadság legendás újságíró-szerkesztője, illetve a fentieken kívül több további volt 168 órás is.

 

A lapnak lesz online verziója is, ami fizetős lesz. Lakner Zoltán az indulásról Facebook-oldalán azt írta:

“TI HÜLYÉK VAGYTOK, AZT HISZEM EZ VOLT A LEGSPONTÁNABB – AMÚGY TÁMOGATÓ – REAKCIÓ, AMIT ARRA KAPTAM, HOGY LAPOT ALAPÍTUNK, PONT ITT ÉS PONT MOST. NYILVÁN TUDJUK, HOL ÉLÜNK, PONTOSAN ERRŐL ÍRUNK MAJD, DE AMIRE KÉSZÜLÜNK, AZ SZALTÓ, ÉS NEM HALÁLUGRÁS.”

 






A teljes bejegyzését itt lehet elolvasni:

Jelen címmel új hetilapot indítunk holnaptól. Ez volt a bejelentés rövid verziója. Alább jön a hosszú.Ti hülyék…

Közzétette: Zoltán Lakner – 2020. május 26., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top