Politika

Az Orbán-rendszer kegyeltjeinek bármit lehet?

Kép forrása: Szijjártó Péter/Facebook

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszterről régóta tudni lehet, hogy a Honvéd a kedvenc futballcsapata. Ennél fogva a fideszes politikus nem is hagyta ki a lehetőséget, hogy ott legyen a Puskás Arénában, a kispestiek MTK elleni kupaelődöntőjének visszavágóján – szúrta ki a 24.hu.





Szijjártóval együtt nézte végig a meccset a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs, akinek az Egyesült Arab Emírségekből hazahozatalát a Külügyminisztérium intézte,

és akiről egy Orbán Viktor által posztolt képen derült ki, hogy az előírtnál egy nappal korábban hagyhatta el a karantént.

 

Szijjártót az RTL Klub kérdezte meg arról, hogyan jutott be a stadionba úgy, hogy egyébként a szurkolók nem mehettek. Válasza az volt, hogy már az első meccsre is kiment, és

a klubok hívták meg.

 

A rezsimeknek mindig voltak kegyeltjei és áldozatai. Előbbi kategóriába tartozik az Orbánnal bratyizó, szabályszegő focista, aki élvezi a helyzetet, hogy a Nagyfőnök által mindent megtehet.

 






Hol marad a sportszerűség? Egy válogatott focistának épp a példamutatás lenne az egyik legfőbb erénye. Dzsudzsák azonban inkább a foga fehérjét mutatja ki, jelezve, hogy ő alkalmazkodott ehhez a rendszerhez, és különb mindannyiunknál, hiszen neki mindent lehet.

 

Egyelőre még nem kell tapsolnunk, ha nem akarunk. Később talán az is elvárás lesz. Afelé haladunk…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top