Politika

Ismét felrobbantották az internetet Magyar György szavai – az ügyvéd darabokra szedte Orbánékat

Magyar György - Fotó: Népszava

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán arról írt: elvárják, hogy azok, akik igaztalan politikai vádaskodással támadtak a kormányt, bocsánatot kérjenek, amiért a védekezésben való együttműködés helyett, rágalom-hadjáratot vezényeltek – írja cikkében az ATV.





Magyar György hajlandó bocsánatot kérni a kormánytól

 

Az ügyvéd csak arra kéri a kormányt, hogy ők is kérjenek bocsánatot a járványhelyzet alatt hozott cselekedeteikért.

 

Magyar György jó szívvel kér elnézést, csak azt kéri, hogy a kormány is kérjen bocsánatot azokért a cselekedetekért, amiket nem kellett volna a különleges jogrendben bevezetni.

„Nem láttuk, hogy belenyúltak volna a zsebbe vagy a költségvetésbe, avagy adtak volna a kasszából támogatást, hogy azok, akik elveszítették a munkájukat, vagy hazaküldték őket a kórházakból, kaptak volna anyagi kompenzációt”

– fogalmazott az ügyvéd.

 

Magyar szerint a jog világából kiindulva az látszik, hogy felesleges volt a különleges jogrend bevezetése.

„Fennállt a gyanú arra nézve, hogy a hatalom visszaél ezzel a helyzettel.






 

Meglátjuk, mi lesz belőle, mikor megszűnik a helyzet, és átemelik miniszteri rendeletbe vagy törvénybe a különböző rendelkezéseket.

 

Például a katonai jelenlét a kórházakban, a különleges gazdasági övezetek kitalálása, a szociális támogatások elvonása” – sorolta az ügyvéd.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top