Politika

Megőrültek? Gúnyolódnak? Válság ellen űrhajóst akar a Fidesz!

Pestibulvar.hu

Egészen megdöbbentő módon reagált a Fidesz-kormány azt követően, hogy kiderült: már csaknem félmillió magyar ember veszítette el a munkáját a járvány miatt. Magyar családok százezrei nem tudják, miből fognak megélni a jövő hónapban, de Orbánék anyagi segítség helyett valami egészen mással álltak elő.





SZIJJÁRTÓ PÉTER BEJELENTETTE: A MAGYAR ŰRKUTATÁS HELYET KAPOTT A VÁLSÁGBÓL VALÓ KILÁBALÁST SEGÍTŐ GAZDASÁGI PROGRAMBAN!

 

A külgazdasági és külügyminiszter mindezt az Európai Unió űrtevékenységért felelős minisztereinek pénteki videokonferenciáján mondta. Hozzátette: létrehoztak egy átfogó nemzeti űrstratégiát. Szijjártó  legdurvább kijelentése mégis az volt, hogy

AZ A CÉLJUK, HOGY MAGYAR ŰRHAJÓST KÜLDJÜNK A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSRA AZ ÉVTIZED KÖZEPÉIG!

 

Logikusan gondolkodó emberek erre szokták azt kérdezni: ez normális? Űrkutatásra és saját űrhajósra akarnak százmilliárdokat költeni egy olyan országban, ahol milliók nélkülöznek és még az alapszintű egészségügyi ellátás biztosítása is nehézségekbe ütközik? A Fidesznek tényleg ez a legfontosabb?

Ilyen körülmények között teljesen jogosan vetődhet fel, hogy

A FIDESZ EGYSZERŰEN GÚNYT ŰZ A VÁLSÁGGAL KÜZDŐ EMBEREK ÉLETÉBŐL!

 






Ezt a vélekedést támasztja alá Szijjártó magyarázata is, amikor arról beszélt, hogy miért egy külügyminiszter foglalkozik az űrrel kapcsolatos kérdésekkel. A fideszes politikus azt mondta: erre az a válasz, hogy

„MIVEL AZ ŰR MAGYARORSZÁG HATÁRAIN KÍVÜL TALÁLHATÓ, EZÉRT KÜLÜGYI KÉRDÉS.”

 

Szijjártó bejelentette azt is, hogy Magyarország mostantól a korábbihoz képest dupla összeget fog befizetni az Európai Űrügynökség költségvetésébe.

 

A munkanélkülivé vált emberek hatékonyabb megsegítése a Fidesz számára nincs napirenden.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top