Politika

Most éppen a Deák téri késelés megtörténte miatt hibáztatja Karácsony Gergelyt a Fidesz

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója - Forrás: Hír TV

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Hír TV híradójának nyilatkozott.





Elképesztő érzéketlenségről tesz tanúbizonyságot Karácsony Gergely a Deák téri tragédia kapcsán.” – majd úgy folytatta a fideszes politikus, hogy a főpolgármester menekül a felelősség elől ahelyett, hogy az áldozatok mellé állna. Szerinte a megemlékezők lenácizása pótcselekvés, amivel a főpolgármester saját tehetetlenségét takargatja.

 

Az emberek mit várnak el egy olyan főpolgármestertől, akinek a városában egy ilyen szörnyű bűncselekvény, egy ilyen tragédia történik? Azt hiszem, hogy két dolgot. Egyrészt, hogy azonnal fejezze ki a részvétét és együttérzését az elhunytak hozzátartozói és családjai iránt, álljon oda az áldozatok mellé, vizsgálja meg az esetet és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ilyen szörnyű tragédia, ilyen bestiális bűncselekmény még egyszer az ő városában ne fordulhasson elő“. – fogalmazott a csatornának nyilatkozva Hollik István.

 

888.hu nevű kormányblog még ennél is továbbment: értékelésük szerint “az érzéketlen Karácsony a gyilkosok pártján” van.






 

A kommunikációs igazgató arra valamiért nem tért ki, hogyan lehetett egy rasszista, törvénytelen felvonulást tartani Budapest közepén, a rendőrség asszisztálásával. (168ora.hu)

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top