Politika

Elképesztő tragédia: 760 millióról 380 millióra csökkenthetik Dzsudzsák Balázs fizetését

nyugatifeny.hu

Vigasztalanok vagyunk.






Anyagi szempontból komoly veszteség érheti Dzsudzsák Balázst (33), a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát a koronavírus-járvány miatt.

 

Az Egyesült Arab Emírségek futballklubjainál, így a Dzsudzsákot foglalkoztató al-Ainnál is jelentős megszorítások várhatók: az egyesületek 50 százalékos fizetéscsökkentést terveznek bevezetni.

 

Az éves szinten 2,2 millió eurót (760 millió forintot) kereső focistának tehát 1,1 millió euróra (380 millió forintra) csökkenhet a járandósága éves szinten.

 

Dzsudzsáknak egyébként kérdéses a jövője az arab csapatnál: nem biztos, hogy maradhat jelenlegi együttesében, amellyel június 30-ig érvényes a szerződése.

 






Az al-Ain még hivatalosan nem jelezte, élnek-e a további 2 éves opcióval, hetekkel ezelőtt pedig az a hír is megjelent az arab sajtóban, hogy több más csapat is hívja Dzsudzsákot.

 

“Nem akarom azt mondani, hogy ezer százalék, hogy maradok, mert az akkor lesz csak biztos, ha aláírok”

– mondta a Rádió 1 Balázsék című műsorában a focista.

(Blikk nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top