Politika

DK: Minden balatoni település kötelezően jelöljön ki ingyenes szabadstrandot az embereknek!

nyugatifeny.hu

Törvénymódosítást kezdeményez a párt.






Már tavaly is 300 ezer forintba került egy minden luxust nélkülöző balatoni nyaralás egy négyszemélyes család számára, idén ez még drágább lesz – hívta fel a figyelmet Arató Gergely, a DK parlamenti képviselője.

 

Ahogy a Balaton körül terjeszkednek Orbán Viktor családtagjai és haverjai, úgy egyre több szabadstrandból csinálnak fizetős strandot.

 

Ez elfogadhatatlan, hiszen a Balaton közös kincsünk. Minden polgárnak lehetővé kell tenni, hogy hozzáférjen a tóhoz, hogy ott pihenhesse ki az év fáradalmait – közölte Arató.

 

A legnagyobb ellenzéki párt ezért törvénymódosító javaslatot nyújt be a Parlament elé, amely azt tartalmazza, hogy minden balatoni településnek legyen kötelező kijelölni olyan ingyenes szabadstrandot, ahol mindenki ingyenesen hozzáférhet a tóhoz.

 

További részletek a videóban:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top