Politika

Polbeat – Volner: a Gyurcsánnyal lepaktáló jobbikosoknak lefőtt a kávé

Illusztráció: MTI Fotó: Rosta Tibor

Volner János, a Jobbik egykori erős embere volt a Polbeat legutóbbi vendége, a jelenleg független országgyűlési képviselőt Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu hírigazgatója, és Csibra Tibor, portálunk újságírója kérdezte volt pártja múltjáról, illetve várható jövőjéről. – írja a pestisracok.hu.





A politikus határozottan kijelentette: a Jobbik jelenlegi, illetve nemrég távozott képviselőinek, a Gyurcsánnyal lepaktálóknak lefőtt a kávé, ők már végleg a baloldal foglyai maradnak, jövőjükről pedig a DK vezetése dönt majd.

 

Volner János arról is beszélt, hogy mostanában rengeteg felkérést kap arra, hogy alapítson egy nemzeti elkötelezettségű, a baloldali szövetségeket kizáró politikai platformot, pártot, mint kérdésünkre elmondta, érez is indíttatást egy ilyen erő létrehozására.

 

A független honatyát megkérdeztük a Egyesült Államokban tomboló erőszakhullámról, annak mozgatórugóiról, és arról is, hogy az amerikai események miképp befolyásolják-befolyásolhatják Európa, azon belül Magyarország jövőjét.






 

forráspestisracok.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top