Politika

Sok mocsok hagyta már el Bayer Zsolt száját, de most még saját magán is túltett!

Forrás: HírTV - Bayer Show

Újabb megnyilvánulást tett a kormányszimpatizáns publicista, aki eddig is büszkén hirdette, hogyan lőne agyon “ponyvaregényes kéztartással” minden nem fehér bőrű embert, akik kétes eredetű videókon nem viselkednek elég jól – közölte a 444.hu.






 

Bayer Zsolt most a blogján közzétett egy videót, melyhez azt a szöveget írta:

“EZ LENNE A JÖVŐ? KIBASZOTT NÉGEREK MOCSKOS BAKANCSÁT KELL CSÓKOLGATNI, ÉS ÖNFELEDTEN MOSOLYOGNI HOZZÁ? ÖRÜLNI? MERT MÁSKÉPP KINYÍRNAK VAGY ÖSSZEVERNEK? AKKOR INKÁBB IRÁNY SZIBÉRIA! ISTENEM… HÁT MIVÉ LETT EZ A VILÁG…”

 

A publicista által megosztott videón az látható, ahogy fekete emberek bakancsát csókolgatják a fehér emberek. Azonban Bayer a videó eredetéről semmit sem osztott meg a nyilvánossággal.

A lap felkutatta a videó eredeti változatát, amit a Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges, homofób és antiszemita gyűlöletcsoportnak minősített szervezet készített 10 hónappal korábban.
A szervezet egyébként leginkább arról híresek, hogy utcasarkokra kiállva prédikálnak és ha túl hangosak, rájuk hívják a rendőröket.






 

Bayer nemcsak a külföldi szélsőséges nézeteket valló személyeket élteti, de a hazai kormánypárti huligánként balhézó Bedének is nagy rajongója, aki egy hete írt az amerikai zavargások kapcsán az oldalán:

“MI IS ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK, HARC, LÁNGOLÓ AUTÓK, A MOCSKOS NIGGER BANÁNZABÁLÓ FEKETE SZAROK FOSZTOGATÁSAIT ÉS A TERRORISTA ANTIFÁK HARCAIT.”

– írta Bede Zsolt a vadhajtások oldalára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top