Politika

Erre senki se számított – Mészárosnál a legrosszabb forgatókönyv következett be

Pestibulvar.hu

Mint megszokhattuk, idén is megjelent a 100 leggazdagabbat felsoroló kiadvány, ami most egy hatalmas meglepetést is tartogat. Bár szokás szerint az első helyen Csányi Sándor helyezkedik el az ő 310 milliárd forintjával,





AZONBAN MÉSZÁROS LŐRINCET LESZORÍTOTTÁK A MÁSODIK HELYRŐL.

 

Gattyán Györgynek sikerült felülmúlnia a felcsúti csodavállalkozót, így 280 milliárddal ő került a második helyre, míg Mészárosnak a maga 270 milliárdja, csak a harmadik helyre lett elegendő.

 

Az Index szerint ennek a váratlan fordulatnak az lehet az oka, hogy a járvány teljesen padlóra küldte a felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó Hunguest láncot, ezzel pedig a tavalyi 296 milliárdja lefogyott 270-re.

A Mészáros körhöz közelálló Szíjj László lett a lista hetedik szereplője a maga 120 milliárd forintjával, míg a 4iG-s Jászai Gellért a hatvanötödik 20 milliárddal.

 

Orbán Viktor veje is szépen teljesít, Tiborcz István a harminckettedik lett, az ő vagyona idén 35,8 milliárd, míg a miniszterelnök egykori barátja, Simicska Lajos idén már csak a negyvenkilencedik helyre szorult az ő 27 milliárdjával. Az elmúlt években ő bukta talán a legtöbbet,

MIÓTA ÖSSZEVESZETT ORBÁNNAL, A 2016-BAN BECSÜLT 83 MILLIÁRDOS VAGYONA 56 MILLIÁRDDAL LETT KEVESEBB.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top