Politika

Az életben nem égett ekkorát Németh Szilárd: ezért fejek hullhatnak a TV2-nél

Pestibulvar.hu

Briliáns riportot sikerült összehoznia péntek este a TV2 Tények című propaganda-híradójának. Az adásban arról számoltak be, hogy az Atlétikai Stadion építési területén találtak egy 500 kilogrammos légibombát, amit a tűzszerészek átszállítottak a honvédség központi gyűjtőhelyére.






 

Az átszállítás közben Németh Szilárd is megjelent, aki jelenleg a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Németh feltehetően azért tette tiszteletét, hogy jelezze a TV2 nézőinek, hogy a kormányuk mellettük áll, és kézben tartja a hasonló helyzeteket. Arra már nem vennénk mérget, hogy sikerült is átadnia a kívánt üzenetet, a riport alatt ugyanis az alábbi feliratot futtatták a képernyőn:

Bár a felirat az egész hír alatt futott, kínossá kétségkívül akkor vált, amikor Németh kezdett el beszélni. Persze a műsor szerkesztői nyilván nem őt akarták kínos helyzetbe hozni, nem rá, hanem a bomba becenevére gondoltak, amikor kirakták a “malac” szót a képernyőre, a nézőket nehéz lenne hibáztatni azért, ha a szerkesztők hibája miatt képtelenek lettek volna Némethre koncentrálni, miközben ezzel a felirattal illusztrálták nekik az államtitkár arcát a képernyőn.

A riportot << ITT >> lehet visszanézni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top