Politika

Eszméletlen, mit művelt Orbán, miután visszavonták a felhatalmazási törvényt

Fotó: Béli Balázs - Alfahír

Döbbenetes bejegyzést osztott meg Orbán Viktor a Facebook-oldalán, miután az Országgyűlés megszavazta a veszélyhelyzet és a különleges jogrend visszavonását lehetővé tevő törvényt. A bejegyzésbe berakta a videót, ami a szavazásról készült, és azt írta mellé:





“SZAVAZÁS A RENDKÍVÜLI JOGREND MEGSZÜNTETÉSÉRŐL. FANTASZTIKUS, VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉG! A NEMZETKÖZI ÉS HAZAI DIKTATÚRÁZÓK OLCSÓN MEGÚSZHATJÁK!”

 

Kétféle verziót tudunk elképzelni: a jobbik, hogy Orbán, ugyan elképesztő pofátlan és felháborító módon, de a bejegyzéssel “csak” bocsánatkérést akart követelni a magyaroktól, amiért korábban “diktatúrát kiáltottak”. A rosszabbik, hogy Magyarország miniszterelnöke épp megfenyegette őket, hogy csak akkor “úszhatják meg olcsón”, ha mielőbb bocsánatot kérnek.

 

Láttunk már pár egészen elképesztő bejegyzést Orbántól az utóbbi években, mondott pár cifra dolgot, de ilyet talán még soha. Már önmagában a bocsánatkérés követelése is elfogadhatatlan lenne annak az embernek a szájából, aki csak látszólag adja vissza a kizárólagos hatalmát (az egészségügyi válsághelyzet kiskapujával lényegében bármikor visszaadhatja azt magának), de hogy bárkit meg merjen fenyegetni, aki korábban ki merte kérni magának, hogy az ország vezetője a járványt kihasználva teljhatalmat szavaztatott meg magának, arra tényleg nehéz szavakat találni.

Orbán botrányos bejegyzése:





97. Szavazás a rendkívüli jogrend megszüntetéséről. Fantasztikus, vissza nem térő lehetőség! A nemzetközi és hazai diktatúrázók olcsón megúszhatják!

97. Szavazás a rendkívüli jogrend megszüntetéséről. Fantasztikus, vissza nem térő lehetőség! A nemzetközi és hazai diktatúrázók olcsón megúszhatják!97. Vote on ending the state of emergency. Fantastic, once-in-a-lifetime opportunity! Those who cried dictatorship home and abroad can now extend their apologies!

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. június 16., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top