Belföld

Kalapáccsal verte szét élettársa fejét a székesfehérvári férfi, akár életfogytiglanra is ítélhetik emberölési kísérletért

168ora.hu

A Fejér Megyei Főügyészség minősített emberölési kísérlete miatt indítványozta annak a férfinak a bűnügyi felügyelete elrendelését, aki 2020. június 13-án,

a székesfehérvári lakásukban kalapáccsal többször fejen ütötte a házastársát, amelynek következtében a sértett súlyosan megsérült.

 

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított és a sértett között veszekedés alakult ki, amely során a férfi egy kalapáccsal a 78 éves asszonyt többször fejen ütötte. A bántalmazással a terhelt a sértettnek orr- és arccsont törést, valamint a jobb kéz többszörös törését okozta.

A vádlottat 10 évtől 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélhetik.

 

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét. A bíróság döntése végleges.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top