Politika

Orbán nem mondhatja el a beszédét! Ilyen még nem volt!

Pestibulvar.hu

Ideológiai iránymutatás nélkül marad idén a fideszes tábor. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem rendezik meg az itthon csak Tusványosként ismert Bálványosi Szabadegyetemet. A Hargita megyei Tusnádfürdőn évente megszervezett fesztivál azért kap mindig nagy figyelmet, mert az utóbbi időben





ORBÁN VIKTOR RENDSZERESEN ITT SZOKTA ISMERTETNI LEGÚJABB POLITIKAI FELISMERÉSEIT.

 

A Fidesz hívei rendszeresen itt kapják meg a következő évre szóló politikai muníciót, például azt, hogy ki az éppen aktuális ellenség, kit és miért kell utálni, de Orbán az illiberális demokráciáról vallott nézeteit is Tusványoson szokta csiszolgatni.

MOST ELŐSZÖR TÖRTÉNIK MEG, HOGY ORBÁN NEM MONDHAT TUSVÁNYOSON BESZÉDET.

 

A szervezők szerint rendezvényük szellemiségével „nem lenne összeegyeztethető annak bizonyos korlátok és keretek közé szorítása”, ezért a 31. Tusványost a szokott időben, de egy évvel később rendezik meg. Nem tudni, hogy a megszokott orbáni iránymutatás elmaradása milyen hatással lesz a híveire, mivel arról sincs hír, hogy a kormányfő más formában vagy máshol pótolja-e a beszédét.






Az mindenesetre pikáns, hogy az elmaradt rendezvény idei mottója az lett volna: „Van, ami örök!”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top