Politika

Kiderült az igazság a Lánchíd állapotáról! Vérfagyasztó részletek!

Pestibulvar.hu

Egy rendkívüli nyugtalanító friss jelentés szerint





LEHETETLEN MEGMONDANI, HOGY MIKOR FORDUL KRITIKUS SZAKASZBA A LÁNCHÍD ÁLLAPOTÁNAK ROMLÁSA, DE BÁRMIKOR BEKÖVETKEZHET.

 

Olyannyira súlyos a helyzet, hogy a jelentés szerint a vasbeton szerkezetből “darabok hullhatnak a Dunába és a rakpartokra”, a pályalemez, különösen a déli járdán pedig “bármikor elkezdhet beszakadni”. A vasbetonból lehulló darabok kapcsán azt írják, bármikor kárt okozhat “az alsó rakparton áthaladó gépjárművekben vagy akár a Dunán úszó járművekben”.

 

A pályalemez általános korróziós állapota is olyan súlyos, hogy a romlása könnyen “tömeges lemezbeszakadásba fordulhat át”, ami olyan mértékű balesetveszély rizikóját rejti magában, hogy a jelentés azt tanácsolja, hogy

A HÍD JÁRDÁIT LE KELLENE ZÁRNI A GYALOGOSFORGALOM ELŐL.

 

Korábban írtunk már arról, hogy a főváros és a kormány egymásra mutogatnak a híd felújítása kapcsán. A kormány szerint a főváros a felelős a “halogatásért”, mert “bármikor belekezdhetne a felújításba”, a főváros ezzel szemben azzal érvel, hogy nincs elég pénze a felújításra, a kormány pedig nem segít a forráskiegészítésben (ráadásul a válság miatti kieséseket sem kompenzálja, sőt, további forrásokat von el tőlük).






 

Karácsony Gergely ennek ellenére is azt ígérte:

BUDAPEST, HA BELEROKKAN IS, DE FEL FOGJA ÚJÍTANI A HIDAT.

 

Itt írtunk bővebben arról, hogy példátlanul széles körű tiltakozás alakult ki, miután kiderült, hogy a kormány ahelyett, hogy segítene felújítani a Lánchidat a budapestieknek, milliárdokat akar elszórni az augusztus 20. körüli ünnepségsorozatra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top