Politika

Elképesztő mit tettek már megint – Orbánék ezzel szembeköpték a teljes magyarországi lakosságot!

Fotó: REUTERS/Lisi Niesner

Újabb hatalmas beruházásba kezd az Orbán-kormány a magyar adófizetők pénzéből, csak épp nem Magyarországon, hanem Erdélyben. Korábban már megírtuk, hogy egy különleges ajándékkal kedveskedett a kormány a határon túli magyarságnak,





MOST PEDIG BEJELENTETTÉK, HOGY TÁMOGATJÁK A SZÉKELYFÖLDI JÉGKORONG AKADÉMIA KOLLÉGIUMÁNAK FELÉPÜLÉSÉT.

 

Potápi Árpád büszkén közölte, hogy az elmúlt években rengeteg pénzt adományozott a határon túli magyarságnak a kormány. A székelyföldi jégkorong-akadémiai rendszert fenntartó Mens Sana Alapítvány működésre például 1,5 milliárd forint támogatást biztosítottak.

 

Hozzátette továbbá, hogy az ezzel kapcsolatos beruházásokra is küldtek az erdélyieknek közel 3,5 milliárdot,

IDÉN PEDIG 600 MILLIÓ FORINTOT CSOPORTOSÍTANAK ÁT A MAGYAR KASSZÁBÓL AZ ERDÉLYIEKNEK.

 






Míg idehaza minden fillér ki van számolva, és felújításokra vagy egyes ágazatok megfelelő működtetésére évek óta nem jut többlettámogatás, addig Orbánék a magyarok adóját sportberuházásokra szórják el, valamint a határon túliaknak osztják szét.

 

A magyar kormány támogatásával megépítik a Székelyföldi Jégkorong Akadémia kollégiumát. Potápi Árpád elmondta, a magyar…

Közzétette: atv.hu – 2020. június 22., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top