Politika

Szétrohad a Lánchíd, de gigantikus összeggel emelik az állami hazugsággyár jövő évi büdzséjét

nyugatifeny.hu

Pedig eddig is egy vagyonból működött.






Húszmilliárd forintos emeléssel

97 milliárd forintra

nőhet a közmédiának csúfolt, valójában kormányszolgálati MTVA költségvetése, ha elfogadják a Költségvetési Bizottság javaslatait.

 

Népszava úgy tudja: a 97 milliárdot még kiegészíthetik évközi kormányzati támogatások és kereskedelmi bevételek is, így 2021-ben akár 100 milliárd feletti összegből is gazdálkodhat majd a “közmédia”.

 

A DK nevében Vágó István csütörtöki közleményében felháborítónak nevezte a tervezetet.

 

Mint Vágó írja:

„Orbánék ilyen brutális, több tízmilliárdos összeggel emelnék a hazug kormánypropaganda zsebpénzét, miközben a magyar családok, vállalkozások, munkavállalók a gazdasági válság miatt szenvednek.






Lehet, hogy a gyáva, gyenge rezsimnek szüksége van az orbitális hazugságokat harsogó fórumokra, de mi, európai magyarok nem tartjuk azt normálisnak, hogy a közpénzt mocskolódó, valótlanságokat terjesztő, funkcióját abszolút nem betöltő ál-közmédiára szórják el a válság közepette.”

(Népszava / dkp.hu / Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top