Politika

Budapest nem hagyja magát! Itt van Karácsony legújabb terve!

Pestibulvar.hu

A számos elvonással sújtott Budapest mindent megtesz, hogy a saját erejéből talpra álljon. Miközben a Fidesz a Balatonról kiszorítja a kispénzű magyarokat, Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette: egy belföldi turistáknak kidolgozott kedvezménykártyával, a Restart Budapest Carddal szeretnék fellendíteni a főváros turizmusát. A kártya 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat, szállásfoglalásnál is kedvezményt kínál, így





A BELFÖLDI TURISTÁK PÉNZTÁRCABARÁT MÓDON TÖLTHETNEK EL 2 ÉJSZAKÁT BUDAPESTEN.

 

A  Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ által kibocsátott Restart Budapest Carddal rendelkezők számára július 1-jétől december 31-ig (kivéve karácsony és szilveszter) 2 főre, 2 éjszakára, reggeli nélkül, 3 csillagos szállodában 24 ezer forintért, 4 csillagos szállodában 40 ezer forintért, 5 csillagos szállodában 60 ezer forintért kínálnak szállást a szerződött szolgáltatók. Ezen felül

EGY FŐVÁROSI STRANDFÜRDŐBE ÉS EGY GYÓGYFÜRDŐBE INGYEN MEHETNEK BE EGY ALKALOMMAL A BELFÖLDI TURISTÁK!

 

A strandok közül a Palatinus, Római Lido, Csillaghegyi, Paskál, Pesterzsébeti és Pünkösdfürdői strandfürdők közül lehet választani, a gyógyfürdőkből pedig a Lukács, a Széchenyi és a Rudas történelmi gyógyfürdő szerepel a kínálatban. A belföldi turistáknak kidolgozott csomag egyébként még ingyenes városnéző hop-on hop-off szolgáltatást is tartalmaz.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top