Politika

DK: “Nem szavazzuk meg a költségvetési törvényt” – Az is kiderült, hogy miért

nyugatifeny.hu

A Fidesz semmibe veszi az országot a DK szerint.


Hetekkel ezelőtt, a 2021-es költségvetés tervezetének benyújtása során ismét kiderült, mit gondol a Fidesz az ország jövőjéről, milyen sorsot szán a magyaroknak. Nem túl meglepő módon a gyengeség és a gyávaság költségvetéséből az derül ki, hogy semmibe veszik az országot és a lakóit, az Orbán-rezsim nem néz szembe a problémákkal és nem akarja megoldani azokat” – áll Varju László lapunkhoz eljuttatott közleményében.

 

A Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke, a DK alelnöke azt írta: a Demokratikus Koalíció a Fidesszel szemben olyan költségvetést tervez a jövő évre az országnak, ami méltányos, szociálisan érzékeny és ésszerűen tervezhető.

 

Mi, európai magyarok kiállunk az ország és az emberek mellett, a szakmailag gyenge és politikailag gyáva költségvetés ellen. Ezért a mai költségvetési szavazáson nem támogatjuk a közmédia támogatásának emelését és az önkormányzatok további sanyargatását, amik semmilyen értelmes célt nem szolgálnak a fideszes hatalomfitogtatáson kívül, ezzel szemben kiállunk például a pedagógusok és a szociális területen dolgozók béremelése, a méltányossági nyugdíj vagy a családi pótlék összegének emelése mellett” – közölte a DK alelnöke.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top