Politika

Hollik István: a közpénzmilliárdokkal kitömött Debrecen kiesése pusztán annyit jelent, hogy volt tíz jobb futballcsapat náluk

168ora.hu

Megtartotta szokásos Soros György tematikájú sajtótájékoztatóját vasárnap a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István. Ennek tartalmától eltekintenénk, viszont elhangzott részéről egy nagyon érdekes megjegyzés annak kapcsán, hogy a közpénzmilliárdokkal kitömött Debrecen futballcsapata kiesett a magyar elsőosztályból.






 

Fotó: atv.hu

Arra az újságírói kérdésre, hogy nem kell-e újragondolni a futballra költött pénzek elosztását azt követően, hogy az új stadiont és kiemelt támogatásokat kapó, akadémiát is működtető Debrecen kiesett az NB1-ből, Hollik István úgy reagált: “nem, és nem kell politikát látni, ahol nincs “.

Hozzátette: a kiesés pusztán annyit jelent, hogy idén volt tíz olyan csapat, amely jobb volt a Debrecennél.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top