Politika

Majdnem 7,9 milliárdba kerül az új Közlekedési Múzeumnak csak a megtervezése

168ora.hu

A Közlekedési Múzeum megkötötte új épületkomplexumának tervezési szerződését a tervpályázaton győztes Diller Scofidio + Renfro irodával – írja az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény alapján a hvg.hu.






 

A megbízás értéke 7,87 milliárd forint. Ez csak a tervezés költsége, azon belül viszont benne van minden a vázlattervek elkészítésétől kezdve az engedélyezési tervek elkészítésén át a kiállítási tervezésig.

 

A megbízás magában foglalja a Hungária körúti vasúti megállóhely tervezését, egyéb csatlakozó közterületek rendezését, fejlesztését, illetve a Törekvés Művelődési Ház épületének és környékének tervezését.

 

Az új Közlekedési Múzeum, a MÁV korábbi Északi Járműjavítójának dízelmozdony-javító csarnokát felhasználva, annak átépítésével és bővítésével épül meg nagyjából 30 ezer négyzetméteren.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top