Politika

Óriásit hibázott a Fidesz! Gyurcsány került a konzultációs plakátokra!

Gyurcsány lett a fideszes plakátok fő arca - Fotó: Népszava

Elképesztő bakit vétett a Fidesz, méghozzá olyan téren, ahol általában nem szoktak hibázni. Orbánék egy olyan plakáttal népszerűsítik a nemzeti konzultációt, amin nagyon sok ember arca látható – vélhetően azért, hogy azt a benyomást keltsék, mindenki őket támogatja. A Fidesz kommunikációs szakemberei azonban annyira elbizakodottak voltak, hogy nem jutott eszükbe: a sok arc szerepeltetése szinte kihívás arra, hogy valaki közéjük illesszen egy olyat, amivel az egész plakát üzenetét megváltoztathatja.


 

Ezt a magas labdát most a NER utcai ellenfelei lecsapták. Amint azt a Népszava felfedezte,

ISMERETLENEK GYURCSÁNY FERENC FOTÓJÁT RAGASZTOTTÁK A NEMZETI KONZULTÁCIÓ TÖBB FŐVÁROSI PLAKÁTJÁRA!

 

A lapot az olvasók értesítették a plakátok meghekkeléséről . Az egyik Népszavának küldött képen – amely a Harminckettesek terén készült – Gyurcsány képét a „Te országod, A te hangod” felirat alá illesztették.

Mivel a DK elnökének portréja szinte kiugrik a plakáton látható több tucatnyi reklámarc közül, így

ÚGY TŰNIK, MINTHA GYURCSÁNY LENNE A KORMÁNYZATI PLAKÁTOK FŐSZEREPLŐJE!

 


A Fideszben valószínűleg lesznek következményei annak, hogy egy felületesen átgondolt reklám miatt a DK elnöke a kormányzati plakátkampány központi arca lehetett, és gyakorlatilag Orbánék pénzén népszerűsítheti pártját és önmagát.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top