Politika

Megrémült a kormány az ellenzéki akciótól – Gusztustalan stílusban szállt be a harcba a Fidelitas

Pestibulvar.hu

Úgy látszik, az ellenzéki akció megrémítette a nagyobbik kormánypártot, mert már az ifjúsági társszervezetük is beszállt a csatába. Korábban már írtunk róla, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők arra kérik az embereket, hogy a kitöltetlen konzultációs íveiket, küldjék el nekik, vagy adják le az egyik gyűjtőponton, hogy kiderüljön:





RENDKÍVÜL SOKAN NEM ÉRTENEK EGYET ORBÁNÉK HAZUG PROPAGANDÁJÁVAL!

 

Az ellenzéki akciót előbb Gulyás Gergely támadta, mikor azt közölte: “a konzultációs íveknek az eltulajdonítása, nem jogosult általi, felhatalmazás nélküli összegyűjtése bűncselekmény, személyes adattal való visszaélés”.

 

Igaz, a miniszterelnökséget vezető miniszter pontosított kijelentésén és hozzátette:

“HA A KÉRDŐÍVEKEN NINCS SZEMÉLYES ADAT ÉS AZOK BEGYŰJTÉSE A CÍMZETTEK BELEEGYEZÉSÉVEL TÖRTÉNIK, AKKOR NEM TÖRTÉNIK BŰNCSELEKMÉNY”.

 

Igen ám, csakhogy a mondat második felét már nem idézték a kormánypárti lapok, így sokaknak az az információ mehetett át, hogy az ellenzék lopkodja a kérdőíveket!

 

Ezt a hazug állítást erősíti a Fidelitas is: Közleményük szerint a baloldal még lejjebb csúszott, mivel a megmozdulás szerintük a konzultációs ívek “lopkodási versenyét” jelenti – áll az atv.hu cikkében.

“ELKESEREDETT ÉS SZÁNALMAS POLITIKAI AKCIÓNAK TARTJUK, HOGY A GÁTLÁSTALAN BALOLDALI PÁRTOK ÉS AKTIVISTÁIK ÚGY PRÓBÁLNAK MINÉL TÖBB ÍVET ÖSSZEGYŰJTENI, HOGY AZOKAT KILOPKODJÁK A POSTALÁDÁKBÓL,

hogy ezzel is akadályozzák a magyar embereket abban, hogy elmondhassák a véleményüket a nemzeti konzultáció kérdéseiről: a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről” – írják.

 






Sőt, a Fidesz ifjúsági társszervezete külön figyelmeztet is mindenkit, hogy fokozottan figyelje a postaládáját,

MIVEL SZERINTÜK “A BALOLDAL MÁR NEM CSAK AZ ÉRTÉKEINKRE, DE A LEVELEZÉSÜNKRE IS VESZÉLYES”.

 

A Fidelitas ezzel együtt pedig az ellenzéki pártok másik közös akcióját is megpróbálja ocsmány módon beállítani. Mint ismert, kupakgyűjtési akciót hirdetett az ellenzék, hogy a fővárosi lakosok kinyilváníthassák véleményüket, hogy számukra a Lánchíd felújítása vagy a tűzijáték a fontosabb.

 

Erről az ifjúsági szervezet azt írta, reménykednek abban, hogy az ellenzék “a budapesti kupakszavazáshoz nem a beteg gyerekek számára elhelyezett gyűjtőládákból fogják kilopkodni a kupakokat, hogy legyen elegendő szavazatuk”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top