Politika

Majdnem 12 milliárdot termelt a néhai Andy Vajna cége, özvegye, Tímea most kerüli a sajtót

168ora.hu

Több mint 37 millió dollárt, avagy 11,6 milliárd forintot fizetett ki osztalékként az Andy Vajna hagyatékát képző AV Investments a tulajdonosának, a Cinergi Pictures Entertainmentnek – írja a G7.






 

Az Andy Vajna érdekeltségeit, köztük az AV Invesmentset is összefogó AV Perfect Kft. tavaly, az örökösödési eljárás lezárása után került a médiamogul özvegyéhez, Vajna Tímeához, ő azonban vagyoni hozzájárulásként átadta a céget egy Las Vegas-i vállalatnak, a VMT Holdingnak, amelynek az egyik tulajdonosa ő maga, a másik pedig Samuel Russell Falconello,  Andy Vajna korábbi üzlettársa volt.

 

A Vajna-cégbirodalom nagyjából 150 millió dollárt érhet.

 

A G7 megkereste Vajna Tímeát, hogy megtudja, miért került át az értékes vállalat egy holdingcéghez, de az örökösnő nem válaszolt a lap kérdésére.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top