Belföld

Nyílpuskával lőttek fejbe egy kutyát Tárnokon, nyomoz a rendőrség

168ora.hu

Szakállt, a kétéves pulit valaki nyílpuskával lőtte meg Tárnok egyik nyugodt, békés utcájában hétfő reggelre – írja a Blikk.






 

„Reggel szoktam etetni a kutyákat, de Szakáll nem jött, hiába hívtam. Azt gondoltam, a meleg elől bujkál, de furcsálltam, hiszen ő szokott lenni az első az apja, Pocak előtt – mondta az eb gazdája, Petrik István, akinek a gyermekei találták meg a meglőtt pulit az udvaron.

 

A fekete kutya elnyúlva hevert a földön, a fejéből egy nyílvessző állt ki, amely a bal szeme fölött alig két centivel, a koponyacsontot átütve fúródott a kutya fejébe, s a nyak közepéig hatolt az állatban.

 

„Azt hittük, hogy elpusztult, de ez a kutya egy csoda” – mesélte  a férfi, aki orvoshoz rohant a kutyával. Végül egy érdi állatorvosnál kötöttek ki.

 

A kiérkező járőrök jegyzőkönyvbe vették a történteket, s a nyilat is lefoglalták: az ugyanis nagy valószínűséggel célzottan lett a kutyára kilőve egy fegyvernek minősülő számszeríjból. Ismeretlen tettes ellen indult eljárás állatkínzás miatt.

 

Szakáll gyógyulása hónapokig is eltarthat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top