Politika

A kórházkisöprő Kásler bejelentette: Itt a koronavírus második hulláma

nyugatifeny.hu

Mire készülnek?






A Fidesz kétharmados parlamenti többségének tragikus elvesztése után egy nappal Kásler Miklós, “az emberi erőforrások minisztere” bejelentette, hogy

“a koronavírus-járvány második hullámának határára érkeztünk”.

 

Kásler erről az Emmi Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban beszélt.

“Úgy ítélem meg, hogy a környezetünkben elindult a második hullám, vagy ha úgy tetszik, az első hullám második fázisa erősödött fel. Ez a helyzet az én megítélésem szerint nagyon hasonlít a márciusi eleji helyzethez”

– mondta Kásler, aki azt javasolta, hogy aki teheti, az Magyarországon nyaraljon.

 






Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta: azt a feladatot kapták, állítsanak össze egy javaslatcsomagot, hogy “milyen intézkedésekkel tudják megakadályozni a vírus terjedésének újabb felfutását”.

 

Ezt a javaslatcsomagot Orbán Viktor a hétvégén áttanulmányozza, és ennek nyomán a jövő héten újabb szigorító intézkedések várhatóak.

(via Index) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top