Politika

Dzsudzsák havi tízmillióért nem szerződik a Lokihoz

hirklikk.hu

Mégsem lesz az NB I-ből kiesett DVSC focistája Dzsudzsák Balázs! Korábban ugyanis felmerült, hogy a válogatott kapitánya hazatér nevelőegyesületéhez. Ha az üzlet létrejött volna, akkor a focista papíron többet keresett volna, mint Orbán Viktor.

 





A hazai lapok már a labdarúgó fizetését is próbálták kideríteni. Szabados Gábor sportközgazdász a liner.hu portálnak az nyilatkozta, hogy az első osztályból kihulló Loki játékosainak átlagban havi 2-3 millió forint maradhat a fizetése, ezért Dzsudzsák bére 8-10 millió körül alakulhatott volna. Emlékezetes, hogy a ma még állástalan futballista két éve a Videotonhoz 50 millióért írt volna alá, de a szerződés végül meghiúsult. Egyébként az arab ligában legutóbb ennél nem sokkal volt több a magyar labdarúgó gázsija, legutóbb 60 millió körül keresett, de korábban a jövedelme meghaladta a 100 millió forintot is.

 

Immár tehát biztosnak látszik, hogy Dzsudzsák nem szerződik a DVSC csapatához, ellenben három új játékossal erősít a csapat. Debrecenben folytatja pályafutását a Paksról érkező Poór Patrik, illetve két kisvárdai futballista, a csatár Tichler Patrik és a kapus Zöldesi Illés. Az új játékosok bérét nem hozták nyilvánosságra, de ha lehet hinni a sportközgazdásznak, akkor a havi 2-3 milliót megkapják az NBII újoncai. De mint kiderült, a Loki játékosait súlyosan megbüntették, a focistáktól ugyanis elvették a szponzori autót. Talán majd akkor visszakapják, ha a csapat újra az első osztályban játszik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top