Politika

Majka kifakadt: “Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, kőműves melót vállalni!”

nyugatifeny.hu

Kemény választ adott azoknak, akik “lapátolni” küldték őt.






A kormány továbbra sem engedi az 500 főnél nagyobb zenés rendezvények megtartását, az ügyben elvileg július végén hoznak majd döntést.

 

Eközben egyre több zenész csatlakozott Majkához, aki az elsők között fejtette ki véleményét arról, miért érzi igazságtalannak a zene-, illetve szórakoztatóiparban dolgozók helyzetét.

 

Majka most egy újabb Facebook-posztban fogalmazta meg gondolatait, miután több kommentelőnél látta azt a javaslatot, hogy „menjen el dolgozni”.

 

Azt írja:






“Emberek akik mindenfajta zenét hallgatnak , elmennek koncertre, diszkókban ugrálnak az előadók , Dj-k, együttesek dalaira , most kifakadnak mennyire rohadékok vagyunk, mennyire sírunk, és menjünk el végre rendes munkát végezni, és akkor majd megtudjuk milyen az igazi meló.

Múlthéten persze lehet, hogy az élete legszebb estéjét okoztad neki, mikor a barátokkal együtt végignyomták önkívületi állapotban a koncerted, vagy a diszkóban a kinézett lánnyal végre együtt táncoltak valamelyikünk nótájára. Most meg lapátolni küldene.”

– fogalmaz Majka, hozzátéve:

“És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hév, hogy újra színpadon álljon. Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani , kőműves melót vállalni, (meg mittomen még hova küldenek minket) ,mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok , hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk, és jól csináljàk.”

– írja a rapper, akinek a teljes posztját itt tudod elolvasni:

 

Az ember elér valamit, küzd azért hogy ne szoruljon bele a saját nyomorúságába, sikerül neki , és aztán azzal szembesül…

Közzétette: Majka – 2020. július 18., szombat

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top